Duurzame mobiliteit op maat ook voor ondernemers Bedrijvenvereniging WEST

Hoe kan je nu zelf aan de slag met duurzame mobiliteit als bedrijf? Wat is nodig om het beleid aan te passen en te vertalen in acties?

Krijg inzichten om te sturen op anders te reizen en te werken. Aan welke knoppen kan je draaien en wat kan het opleveren? Wat vindt u belangrijk en past bij uw bedrijfsvoering? Een koppeling met duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers is eenvoudig te maken.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in dit soort trajecten in het begeleiden van grote organisaties, ziekenhuizen, scholen en MKB. 7 jaar heb ik bij Groningen Bereikbaar gewerkt en dit mee helpen opbouwen. Adviseren en enthousiasmeren en ‘gewoon gaan doen’.  Dit doe ik graag vanuit mijn eigen onderneming, de Oranje Krekel.

Als lid van WEST hebben we een speciale ledenactie: De eerste twee gesprekken worden door WEST aangeboden, daarna wordt op basis van uurtarief een maatwerkofferte opgesteld. Dit geldt voor de eerste 7 bedrijven dus wees er snel bij!

Helma Krekels, de Oranje Krekel
Fotograaf: Jan Buwalda

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail naar helma@oranjekrekel.nl en dan kom ik graag bij u langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ilionx Interactive Marketing