15 december 2016

Duurzame inzetbaarheid

Interim manager en (team) coach duurzame inzetbaarheid.

Mensen zelf in beweging krijgen, daar ligt de kracht van de Oranje Krekel.

Hoe doen we dat, duurzame inzetbaarheid?

Door samen realistische stappen te zetten, passend bij de mensen die het team vormen, maar ook bij de doelen waar het bedrijf voor staat. Net als een krekel, op maat: Hij springt exact de afstand wat nodig is om van A naar B te komen. Op basis van vertrouwen en begrip, zorgen voor een passende basis om vervolgens samen verder te bouwen. Goed begeleiden naar een volgende mobiliteitsstap dat past bij de organisatie en in het ontwikkeltraject: Een werkplek die energie geeft, waarbij een gezonde balans is zodat de kwaliteiten  beter tot hun recht komen. Werkplezier en trots om te werken waar je werkt en wat je doet.

De Oranje Krekel heeft veel ervaring in:

Verandermanagement, doorontwikkeling na verandering met oog voor energie
Team- en talentontwikkeling
Individuele (loopbaan)ontwikkeling,
Organiseren van teamdagen op maat met focus op vertrouwen, begrip en samen bouwen door verbinden.
Last but not least: 20 jaar ervaring als leidinggevende en verandermanager (voor meer info: zie linkedin) met als rode draad: duurzame inzetbaarheid

“ De Oranje Krekel”:

Koersvast,

Relatiegericht,

Elegant,

C(K)reatief,

(op) Eigen_wijze en

Lef.

 

Veelgehoorde feedback:

Energie, enthousiasme, lef, praktisch, verbinder. Passie. Ook: zakelijk, professioneel, consequent: afspraak is afspraak. Eigenzinnig. Scherp signalerend. “Ondernemend, doortastend, krachtig, scherp analytisch, integer, luisteren, aandacht, in verbinding met anderen. Positieve verandering, verfrissend, vernieuwend, met humor, creatief, out of the box, buiten gebaande paden, mensgericht. Resultaat- en draagvlakgericht.

Ilionx Interactive Marketing