2 december 2016

Organisatie

Ik wil mijn organisatie versterken

Hoe vertalen we de doelstellingen van je organisatie naar het hier en nu? Wat gaat goed? Op welke punten zijn verbeteringen mogelijk om verder te komen? En wat is daarvoor nodig? Wat betekent dit concreet voor de huidige medewerkers? De Oranje Krekel gaat met energie en enthousiasme deze vertaalslag aan. Verbinden, ontwikkelen en inzetten op duurzame inzetbaarheid staan hierbij centraal. Op maat en met lef!

  • Organisatie versterken
  • Gezamenlijke focus
  • Stip op de horizon
  • Verbinden

Organisaties zijn voortdurend aan het veranderen. Gezondheid en vitaliteit worden steeds belangrijkere thema’s. Hier zit de kennis en kunde van de Oranje Krekel. Gemeenten zijn een interessante doelgroep,, maar ook zorginstellingen, ziekenhuizen of scholen. Maatwerk is altijd mogelijk. De Oranje Krekel heeft als leidinggevende ervaring in zowel de publieke als commerciële sector, bij (middel)grote bedrijven en organisaties.

En in alle eerlijkheid, wat is de Oranje Krekel vooral niet? Een standaard projectleider die zich alleen richt op dat ene proces, of een interim manager die alleen de winkel open houdt.

De Oranje Krekel is ook van toegevoegde waarde in samenwerkingsverbanden en programma’s met een innovatief karakter. Met elkaar werken aan een gezamenlijk doel, bijvoorbeeld de bereikbaarheid van een stad. Gaan voor resultaat, maar tevens de verbinding blijven zoeken, zodat een ieder doet waar ie goed in is, daar ligt de kracht van de Oranje Krekel. Nooit berustend, altijd zoekend naar werkbare oplossingen. Met oog voor het welzijn van de medewerkers. Door maatwerk op een pragmatische, eigen wijze.

 

Ilionx Interactive Marketing