6 december 2016

Referenties

Referenties Helma Krekels, eigenaar Oranje Krekel:

1. Referentie Jan Imholz. Voormalig Algemeen Directeur van de Dienst Informatie en Administratie (DIA) van de gemeente Groningen:

Ik heb Helma meegemaakt als teamleider en als afdelingshoofd Facilitaire Zaken bij de DIA. In deze laatste functie was ik als directeur haar direct leidinggevende. In de jaren tot aan mijn pensionering was er een grote interne renovatie van het pand aan de Kreupelstraat gepaard gaande met een overgang naar een compleet andere manier van werken het “Nieuwe Werken” genaamd na de renovatie.  Het vergde grote verandering op facilitair, ICT en HRM gebied en een grote cultuuromslag.

Helma heeft hier een voortrekkersrol in gehad. Hoewel zij primair belast was de facilitaire zaken had Helma duidelijk een positieve en stimulerende inbreng op de gevolgen van de andere manier van werken op ICT-gebied en op HRM-gebied. Door de inbreng van Helma is het een geslaagd project geworden.

Helma is een persoon die oplossingsgericht is, innovatief en bindend en kijkt ook buiten haar eigen aandachtsgebied naar kansen. Ze is creatief, een teamspeler en een mensgerichte manager die gaat voor het resultaat. Ze spreekt mensen aan op een eerlijke en heldere wijze en is niet bang om harde maatregelen te nemen. Ze is loyaal naar heer leidinggevende maar schroomt niet haar eigen mening naar voren te brengen.

Kortom een uitstekend en veelzijdig (programma)manager.

 

2. Xandra van Hooff GaveMensen Faalkundige/sensitiviteitsexpert:

Helma is een vrouw met een bijzondere combinatie van een enorm empathisch vermogen en een enorme drive om er samen met de opdrachtgever een succes van te maken. Door haar professionele en vakkundige aanpak zal iedereen die de kans krijgt met haar te werken de transformatie in zichzelf of zijn/haar organisatie direct merken.
‪

 

3. Klaas Klat Teamleider Stadsbeheer Gemeente Groningen (voorheen teamleider Facilitaire zaken):

Helma is een zeer gedreven manager. Zij weet mensen op een prettige manier te inspireren vanuit een diep gewortelde passie voor alles waar ze zich aan heeft verbonden. Daarnaast is Helma Analytisch, loyaal, vooruitstrevend, mensgericht en een zeer goede mentor!
‪                         

 

4. Annie Breeuwsma, 
Eigenaar van Joi Vormgeving & Communicatie en 
Communicatie adviseur TU Delft Sports Engineering Institute:

Waar krijg jij energie van? Waar gaan jouw ogen van sprankelen? Hoe kun je als leidinggevende het beste uit jezelf halen en als teamleden het beste gebruik maken van elkaars kwaliteiten? Dat zijn vragen waar Helma zich, vanuit een natuurlijke interesse in mensen en organisaties, voor inzet.

Helma heeft mij, aan de hand van MindSonar, geholpen om inzicht te krijgen in de kaders en normen en waarden die voor mij belangrijk zijn om optimaal te kunnen functioneren. Dit inzicht helpt mij om in het werk keuzes te maken, zelf de regie te nemen en omstandigheden te creeren die ik daarbij nodig heb.

Het is een feest om met Helma te werken. Zij is invoelend, vraagt door zonder oordelen, legt duidelijk uit aan de hand van concrete voorbeelden en heeft een positieve coachende stijl. Dank je voor de eyeopeners Helma!

 

5. Natasja Topelen Tactisch inkoper bij Glen Dimplex Benelux BV:

Helma heeft een sprankelende persoonlijkheid die goed terug komt in haar baan als afdelingshoofd. Ze weet van aanpakken en is kordaat. Dit weet ze te combineren met persoonlijke aandacht voor haar medewerkers. Ik heb de samenwerking met Helma als zeer prettig ervaren. Ze wist mijn sterke punten te benoemen en stimuleerde mij op de juiste manier om mijzelf te ontwikkelen.

Ilionx Interactive Marketing