Passie voor mobiliteit, slim werken en reizen!

Een leuke week, vol reuring voor de boeg! Gisteren heb ik de eerste workshop mogen geven voor Groningen Bereikbaar aan teammanagers VNN over slim werken en reizen. Dat was weer erg leuk om te doen! Donderdag gaan we voor deel twee.

Vandaag ga ik samen met een collega van het OV bureau, een informatiemarkt voor het Martini ziekenhuis verzorgen met als thema de verbeterde bereikbaarheid door de nieuwe busregeling. Twee bussen die vanaf nu speciaal naar P&R Haren en Hoogkerk doorrijden tijdens de spits. Voor elkaar gekregen door krachten te bundelen met de grotere bedrijven in dit gebied en het OV bureau. Mooi toch!!

En dat allemaal op m’n stoere fiets. Past trouwens makkelijk, twee fietstassen en een banner!

Slim werken en reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ilionx Interactive Marketing