Doen, ontmoeten en gaan!

2018

Mijn laatste werkdag voordat we weer met elkaar aan de oliebollen en de cava gaan. Voorbijgevlogen! Om in een paar woorden dit jaar te duiden is lastig, maar ga toch een poging doen:

Veel gedaan! Veel leuke mensen ontmoet! Ook veel moeten praten met diverse partijen met het oog op samen werken, maar als ik zie dat het resultaat is dat er bijvoorbeeld een gastvrijheidsprogramma in Groningen komt, dan ben ik daar erg trots op. Groningen is een van de leukste steden van Nederland dus leg vooral het accent op de mooie culturele accenten en de gave evenementen. In plaats van hinder, want ten opzichte van de Randstad valt het allemaal reuze mee. Het rijdt zelfs beter door over het algemeen dan vorig jaar! Details zal ik jullie besparen, maar mocht je nieuwsgierig zijn hoe we dit met elkaar hebben aangepakt of wat nu het gastvrijheidsprogramma is, dan vertel ik er graag over.

 

Op het gebied van duurzame mobiliteit ook duurzame inzetbaarheid is in 2018 ook veel beweging geweest. Toch geloof ik dat dit in 2019 de grote thema’s gaan zijn.  Graag wil ik me hier weer tegenaan bemoeien omdat ik weet dat vanuit energie veel gerealiseerd wordt. Deze beweging in gang zetten is de ambitie. Rekening houden met elkaar, op basis van vertrouwen en schouders eronder door gewoon te gaan doen. Dan is 1+1 echt 3!

 

Nu eerst even genieten van een kerstvakantie samen met familie en vrienden, onze traditionele nieuwjaarsreceptie in kleine kring, om vervolgens tijdens de nieuwjaarsreceptie voor Noord Nederland weer zoveel mogelijk mensen vanuit mijn netwerk te mogen treffen om iedereen persoonlijk een kleurrijk 2019 te mogen wensen.

En 2019?

Een kleine tip van de sluier: in 2019 ga ik samen met collega’s een proeverij organiseren waarbij duurzame inzetbaarheid centraal staat. Het verlagen van ziekteverzuim, verhogen productiviteit maar vooral ook met
plezier werken passen in dit kader. Daarnaast blijf ik nog verbonden aan Groningen Bereikbaar. Verder gaan met op maat stimuleren van duurzaam werken en reizen anno 2019!

 

Bedankt voor het samen doen en ontmoeten in 2018!  

Ik wens je een gezellige bourgondische kerst toe en een kleurrijk 2019!

 

Helma Krekels, de Oranje Krekel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ilionx Interactive Marketing